Середа, 24.04.2024, 12:52
Приветствую Вас Гість | RSS
Нічне життя Кам'янця-Подільського
Главная » 2008 » Липень » 4 » Аквадром - 2008
Аквадром - 2008
16:33
"Аквадром 2008" Захоплюючий фестиваль водних видів спорту, який вперше в такому форматі проводиться на Україні! І все це 4-7 липня 2008 року в селі Велика Слобода! Запрошуємо всіх Камянчан та гостей міста гарно відпочити, та отримати масу позитивних емоцій від запального дійства яке не залишить байдужого нікого!
 
На вас чекають унікальні змагання «Тріатлон» , які одночасно відбуватимуться у воді, повітрі та на землі. Джипи, катери та повітряні кулі у поєднані з неймовірними випробуваннями заліза та нервів учасників  гарантують не пересічні враження від побаченого.
 
Із дністровської піни перед глядачами постануть двадцять красунь з усієї країни в рамках конкурсу краси «Королева західної України».
 
Своєрідним акомпониментом для «Аквадрому» стане конкурс бардівської пісні під вечірніми зорями. Ще однією музичною складовою буде потужна пляжна дискотека із захоплюючою розважальною програмою.
 
Фанати пляжного волейболу зможуть вдосталь насолодитись майстерністю гри, яка задовольнить, як новачка, так і професіонала.
 
Заядлі «фішери» зможуть показати свою вправність у ловлі риби, поділитись секретами своєї майстерності із новачками і просто добре відпочити в оточенні однодумців.
 
Любителі захмарних швидкостей та екстріму зможуть побачити круті віражі у виконанні вправних пілотів на катерах та скутерах. Усі бажаючі зможуть також прокататись на обраному транспорті.
 
Поціновувачів більш спокійних видів дозвілля запрошується подивитись на змагання байдарок і каное, та при бажанні самому відчути весь драйв такого сплаву.
 
У рамках заходу також пройде відкрита першість міста з підкидного дурня. Яка можливо стане першим кроком на шляху до остаточного визнання дурня, як спортивного єдиноборства.
 
Також уже по завершенні фестивалю пройде конкурс-фотовиставка найгарячіших моментів свята, де  буде вшановано авторів найкращих світлин.
 
Попереду жарке літо… Усі ми хочемо отримати максимальний заряд позитивних емоцій та вражень і просто приємно провести час в компанії близьких та друзів. Все це гарантує І Всеукраїнський фестиваль водних видів спорту, який організований фестивальною агенцією «Ратуша» та за сприяння Кам’янець-Подільської міської ради. Ми чекаємо саме на Вас!
Просмотров: 3845 | Добавил: girls-kp | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
| Главная |
| Регистрация |
| Вход |
Меню сайта
Форма входа
Календарь новостей
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Поиск
Друзья сайта
Мини-чат
300
Наш опрос

Вы изменяете своей жене / мужу, (девушке / парню)

Всего ответов: 55

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Хостинг від uCoz