П`ятниця, 19.04.2024, 00:38
Приветствую Вас Гість | RSS
Нічне життя Кам'янця-Подільського
Главная » 2008 » Червень » 22 » Студентська біржа праці
Студентська біржа праці
20:14
        Студентське життя...... Чи є людина, яка б не згадувала його з посмішкою. І справді, кожен може згадати багато приємних моментів: дискотеки, "будні" у гуртожитку та багато інших не менш веселих розваг. Так, як кажуть, з часом погане забувається. А серед нього і вічне студентське питання - "Де взяти грошей?". Адже іх як відомо, завжди всім не вистачає, а студентам і тим паче.  
       

студенты педуниверситета

           Батьківський гаманець у цьому випадку є джерелом, яке здебільшого має "чарівну здатність" давати кошти лише на навчання. Щось більше, типу відпочинку з друзями, в кошторис, на жаль часто не виходить. Отож і доводиться відшукувати молодим людям інших шляхів для покращення свого фінансового становща. Хтось звертається до знайомих, хтось перечитує оголошення в газетах, а хтось просто, склавши руки, перебивається з хліба на воду. Або ж, як це частенько буває, береться за першу ж ліпшу роботу, за яку потім не отримує нічого. Деякі "добрі люди" вважають, що такою робочою силою як студент, можна користуватися задарма.Але є у нашому місті для студентства вихід - це студентська біржа праці (СБП).
              Як повідомив її голова, студент 4 курсу КПДАТУ Анатолій Стратуляк студентська біржа праці - це трудові послуги молодих працелюбних студентів у позанавчальний час. Для тих, хто власною працею прагне заробити, і при цьму не хоче відставати у навчанні, біржа може запропонувати найрізноманітніші види робіт. Серед них є і такі, з якими із легкістю можуть справитися дівчата: роздача флаєрів (рекламних листівок), розклеювання оголошень. Але також може бути запропонована і суто чоловіча робота, тобто будівельно-земельні роботи та ін.Для фанатів спілкування із тваринами цікавою може стати пропозиція ранкового вигулювання собак.  
        Значними здобутками роботи біржі її керівник називає контроль понад 70% розклеювання оголошень по місту. А загалом такі, такі залучення і організація студентської молоді несуть у собі лише позитив. Адже, створено біржу праці на добровільних засадах, нікого вступати туди не примушують. Молоді люди самі обирають те, яким чином їм заробляти гроші. Радує, що у них є змога робити це тоді, тоді вони того забажають, а не лише тоді, коли у нашій державі приходить чергове політичне пожвавлення. Тай зрештою, хіба не приємно, коли тримаєш у руці свої чесно зароблені, а не отримані від когось, гроші. Тоді й витрачати їх на дурниці не дуже вже й хочеться. 
       Телефон голови СБП - 8(098) 750 50 91 - Стратуляк Анатолій
 
Просмотров: 3532 | Добавил: girls-kp | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 1
1 Cntrl  
0
а вот так круто

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
| Главная |
| Регистрация |
| Вход |
Меню сайта
Форма входа
Календарь новостей
«  Червень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Поиск
Друзья сайта
Мини-чат
300
Наш опрос

Вибираємо кращий заклад нічного відпочинку Кам'янця-Подільського

Всего ответов: 91

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Хостинг від uCoz